• parten
  • parten01
  • parten02
  • parten03
  • parten04

Product main

Baru

Kita Projects Latest

Sapa Wae

Aokai Oil Tools dumunung ing Dagang Oilfield, ibukutha lenga saka China kidul, kang wis efisien transportasi barang lan sistem logistics. Kanthi luwih saka 40 taun saka Manufaktur digabungake lan tim engineering, Aokai wis kasedhiya solusi kontrol wedhi lengkap lan unggul kanggo pelanggan donya.

Aokai pabrik sawetara ekstensif layar kontrol wedhi lan produk filtrasi kalebu kabel kebungkus layar, layar basa pipe, casings perforated, slotted antrian, pas njotosi layar slot, lan sapiturute, kang digunakake ing macem-macem kothak kayata industri lenga lan gas, banyu Wells , sumber banyu lan perawatan, sumber daya, lan aplikasi industri lan lingkungan. Dening nandur modal ing pangolahan majeng teknologi lan jaminan kualitas, keahlian Manufaktur kita bisa desain lan ngirim Pn kenceng lan luwih tliti, menehi sampeyan layar produk bisa dipercaya ing lingkungan harshest.