• parten
  • parten01
  • parten02
  • parten03
  • parten04

главен производ

Нови пристигнувања

Нашите Најнови проекти

Кои сме ние

Aokai нафта алатки се наоѓа во марки Oilfield, маслото град на југоисточниот дел на Кина, која има ефикасен товарен транспорт и логистика систем. Со повеќе од 40 години на комбиниран производство и инженеринг тим, Aokai обезбеди сеопфатен и се чувствувате песок контрола на решенија за клиентите во целиот свет.

Aokai произведува широк спектар на песок контрола екрани и производи филтрација вклучувајќи жица обвиткана екрани, цевка база екрани, перфориран црева, со дупчиња облоги, прецизни удрен слот екрани, итн, кои се користат во различни области како што се нафта и гас индустрија, бунари , снабдување со вода и третман, снабдување со електрична енергија, како и индустриски и еколошки апликации. Со инвестирањето во процесот на напредна технологија и обезбедување на квалитет, нашите производствени експертиза може да дизајн и избави построги толеранции и поголема прецизност, кои ви даваат екран производи можете да му верувате во најтешките средини.