• PARTEN
  • parten01
  • parten02
  • parten03
  • parten04

Produkt kryesor

Arritje të reja

Projektet tona të fundit

Kush Jemi Ne

Aokai Oil Tools është e vendosur në Dagang fushë nafte, kryeqytetin e naftës të Kinës juglindore, e cila ka transport efikas të mallrave dhe të sistemit të logjistikës. Me mbi 40 vjet e prodhimit të kombinuar dhe ekipi inxhinieri, Aokai ka dhënë zgjidhje të plotë dhe superiore kontrollit rërë për klientët në mbarë botën.

Aokai prodhon një gamë të gjerë të ekranet e kontrollit të rërës dhe produkteve të filtrimit përfshirë tela të mbështjellë ekranet, ekranet bazë tub, zorrë shpuar, slotted oxhaku, të sakta ekranet grushta slot, etj, të cilat përdoren në fusha të ndryshme të tilla si industria e naftës dhe gazit, puseve të ujit , furnizimi me ujë dhe trajtimi, furnizimit me energji elektrike, dhe aplikimet industriale dhe mjedisore. Duke investuar në teknologji të përparuar dhe të sigurimit të cilësisë proceseve, ekspertizën tonë e prodhimit mund të projektimit dhe të japë tolerances forta dhe saktësi më të madhe, duke ju dhënë ekran produktet që ju mund të besimit në mjediset më të ashpër.