• parten
  • parten01
  • parten02
  • parten03
  • parten04

Produk utama

Arrivals anyar

Kami Projects panganyarna

Saha Urang Dupi

Aokai Minyak Pakakas ieu lokasina di Dagang Oilfield, ibu minyak Cina tenggara, nu boga efisien transportasi angkutan barang sarta sistem logistik. Kalayan leuwih ti 40 taun manufaktur digabungkeun jeung tim rékayasa, Aokai geus disadiakeun solusi kontrol keusik komprehensif sarta punjul ka konsumén di sakuliah dunya.

Aokai manufactures hiji rentang éksténsif ngeunaan layar kontrol keusik jeung produk filtration kaasup kawat dibungkus layar, layarna base pipe, casings perforated, slotted liners, tepat ditinju layar slot, jeung sajabana, nu dipaké dina sagala widang kayaning minyak bumi jeung gas, sumur cai , suplai cai jeung perlakuan, catu daya, sarta aplikasi industri jeung lingkungan. Ku investasi dina prosés téhnologi canggih tur jaminan kualitas, kaahlian manufaktur urang tiasa ngararancang jeung nganteurkeun tolerances tighter na precision gede, mere anjeun layar produk tiasa dipercanten di lingkung harshest.